Jump to content


Photo
- - - - -

Fiesta Mk5 Headunit Wont Work!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jack_routledge

jack_routledge

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 22 posts
  • Name: Jack
  • Ford Model: Fiesta Zetec S MK7
  • Year: 2009
  • Location: Essex

Posted 09 May 2012 - 10:19 AM

Hello..

My firend has a 1999 Mk5 ford fiesta.. he had a sony aftermarket head unit in and he upgraded the head unit to a newer one.. I plugged it in for him and was all working. However he let someone else have a look at it and they pulled it out and apparently the +12v line sparked and now it doesnt turn on. Ive tried changing the fuse in the back of the head unit. Also i ran a live cable drectly from the battery to the back of the unit and it powered on. Could anyone give me any advice, would be much appreciated!

Thanks, Jack!

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 MartynS

MartynS

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 1,096 posts
  • Name: Martyn
  • Ford Model: Fiesta ST2
  • Year: 2013
  • Location: Hampshire

Posted 09 May 2012 - 07:20 PM

Have you checked the fusebox behind the glovebox? A mate of mine once did a similar thing when changing a radio, and all it did was blow a fuse.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users