Jump to content


Photo

2005 Ghia Radio?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 zenith

zenith

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Tom
  • Ford Model: Ford Focus 1.6 Ghia
  • Year: 2005
  • Location: Lancashire

Posted 21 May 2012 - 01:10 PM

Good afternoooooon!

I've programmed a few stations into the CD6000 Radio that comes with the Ghia. There's a lot of fuzz and static on stations that I was getting a perfect signal on my old V reg S40. Does anyone know what could cause the problem? Or in fact if it is even a problem?


Thanks for your help in advance. :)

Tom.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 NorthSussex

NorthSussex

    Too much time on the boards

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 976 posts
  • Name: Stormin
  • Ford Model: Focus 1.8 Petrol manual
  • Year: 2009
  • Location: Greater London

Posted 21 May 2012 - 01:50 PM

Check the aerial connections and the earth bonding where the aerial comes through the roof.

#3 zenith

zenith

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Tom
  • Ford Model: Ford Focus 1.6 Ghia
  • Year: 2005
  • Location: Lancashire

Posted 21 May 2012 - 04:51 PM

Excellent stuff. Thanks mate, I'll give that a go.

#4 zenith

zenith

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Tom
  • Ford Model: Ford Focus 1.6 Ghia
  • Year: 2005
  • Location: Lancashire

Posted 25 May 2012 - 09:19 AM

ndsussex

Taken the aerial off and it is slightly weathered. Going to give it a bit of a clean see what happens. Strange thing is, it was working perfectly yesterday! Strange!!

Thanks for the advice, very much appreciated.

Tom. :)


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users