Jump to content


Photo

Eratic Fault.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Mike77

Mike77

    Too much time on the boards

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 959 posts
  • Name: Mike
  • Ford Model: Fiesta 1.6 TDCI Titanium
  • Year: 2008
  • Location: Cheshire

Posted 09 July 2012 - 08:09 PM

Ok, here we go again, whilst driving earlier, I pulled off a duel carrige way and all was good, then went to accelerate and the car lost power and started jerking. I pulled over and on tickover it was lumpy, the rev counter was visibly up and down. I tried to rev the car and it didn't want to do anything, no response, next min it would rev to 4k but no more, then down to 2k with foot firmly planted on the floor. Whilst trying to rev the engine, it was also smoking quite a bit. Wouldn't drive, just didn't have the power to pull away. So turned off the engine, left it for about 20 seconds, started it up again, and all is fine again ??? No smoke, no hesitation, no power loss, I'm baffled, and its kind of knocking my confidence in travelling any kind of distance in the car. Anyone else had this problem, hints/tips would be helpful. Regards, Mike.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Mike77

Mike77

    Too much time on the boards

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 959 posts
  • Name: Mike
  • Ford Model: Fiesta 1.6 TDCI Titanium
  • Year: 2008
  • Location: Cheshire

Posted 10 July 2012 - 09:32 AM

Gonna try get this on the code reader later, not to hopeful though as no Eml's on, but may have something stored. Just hope it shows something up :wacko:


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users