Jump to content


Show
Photo

Problems Picking Up Radio Stations?

radio.aerial static problems

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 maximus00

maximus00

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: 2004 1.4 duratec
  • Location: Ayrshire

Posted 22 July 2012 - 09:21 PM

i have a 2004 1.4 duratec and the radios been fine up until a few weeks ago. it wont find any stations at all , but sometimes works for a certain period of time maybe 15 miles and then cuts out and all you get is static. i have taken the radio out and made sure everything is plugged in and all seems ok .Also i took the in-car light out and checked the connection to the aerial was ok and that was fine too. if u manually tune it i can pick up some radio but not clear enough ???? am baffled

Wonder if any-one had any other ideas it could be ?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 14,450 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 22 July 2012 - 09:44 PM

Have you checked the threaded bolt where the antenna screws onto the external mount?
If there is corrosion there you will get a weak signal which automatic tuning will miss.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: radio.aerial, static, problems

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users