Jump to content


Photo

Site Problem. Logout Button


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Dan62

Dan62

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 348 posts
  • Ford Model: Fiesta
  • Location: London

Posted 17 August 2012 - 06:06 PM

The logout button appears to be broken, getting 404 error (using Google Chrome browser).

D.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

#2 Preee

Preee

    Ford Fruitcake

  • Moderator
  • 4,061 posts
  • Name: Paul
  • Ford Model: Focus Tit X Mk3 | Fiesta Zetec Mk7
  • Year: 2012
  • Location: Shropshire
Contributor

Posted 17 August 2012 - 08:10 PM

Logout button works fine for me in Chrome, try clearing your cache.

#3 Dan62

Dan62

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 348 posts
  • Ford Model: Fiesta
  • Location: London

Posted 17 August 2012 - 09:35 PM

Thanks for the suggestion Preee, unfortunately it didn't work.
I just tried logging in on my other pc and out again and get the same problem and trying a different browser.

Very odd, have pm'd admin to see if they have any suggestions.

#4 Preee

Preee

    Ford Fruitcake

  • Moderator
  • 4,061 posts
  • Name: Paul
  • Ford Model: Focus Tit X Mk3 | Fiesta Zetec Mk7
  • Year: 2012
  • Location: Shropshire
Contributor

Posted 17 August 2012 - 10:09 PM

Try deleting your Cookies

#5 Brigante

Brigante

    Resident Ranter

  • FOC Supporters
  • 2,381 posts
  • Name: Charlie
  • Ford Model: Focus Ghia 1.6 115BHP
  • Year: 2005
  • Location: Nottinghamshire
Contributor

Posted 19 August 2012 - 01:47 AM

I've been getting this too, only since the homepage changed so I assume it's to do this that. I'm using firefox by the way. And I have cleared cache and cookies etc. Means I can't log out cause when I go back on the forums I'm still logged in.

#6 Dan62

Dan62

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 348 posts
  • Ford Model: Fiesta
  • Location: London

Posted 19 August 2012 - 08:17 AM

I'm still waiting for a response from Admin, good to know its not just me having the problem.

On the plus side, the 404 page video is amusing.

D.

#7 Philf1

Philf1

    Ford until I die!

  • FOC Supporters
  • 912 posts
  • Name: Phil
  • Ford Model: Fiesta ST2
  • Year: 2014
  • Location: Yorkshire
Contributor

Posted 05 May 2013 - 11:06 PM

Anyone help, Iamhaving this problem ofnot being able to log out. Using IE have deleted cookies, history etc even re-started PC still can't log out, help?



#8 Philf1

Philf1

    Ford until I die!

  • FOC Supporters
  • 912 posts
  • Name: Phil
  • Ford Model: Fiesta ST2
  • Year: 2014
  • Location: Yorkshire
Contributor

Posted 05 May 2013 - 11:15 PM

Forget this managed to resolve.



#9 jeebowhite

jeebowhite

    Ford Enthusiast

  • Super Mod
  • 11,024 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 07 May 2013 - 01:09 PM

what was your resolution?



#10 Philf1

Philf1

    Ford until I die!

  • FOC Supporters
  • 912 posts
  • Name: Phil
  • Ford Model: Fiesta ST2
  • Year: 2014
  • Location: Yorkshire
Contributor

Posted 07 May 2013 - 08:40 PM

I checked all my Internet Option settings and found one cookie (not a FOC one) that had not been deleted so had to delete it manually. Then I did a full hard re-boot and bingo it worked. 



#11 jeebowhite

jeebowhite

    Ford Enthusiast

  • Super Mod
  • 11,024 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 31 May 2013 - 01:08 PM

Good news! at least the info is out there for anyone else who has this issue :)



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users