Jump to content


Photo

side lights now not working


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 john hunt

john hunt

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: focus 1.6 ghia automatic 2000
  • Location:

Posted 19 February 2009 - 11:45 AM

Hello i turned my sidelights on to find that one of the number plate bulbs had gone ,so fitted new one, by
accident i touched the body with the holder and shorted it ok silly mistake, from experience a fuse gone
so checked the fuses all ok i have checked all fuses and changed them ,but i am left with no side lights
dash light and chime.i have headlights and fog lamps and park but no side lights. can you help Thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

#2 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 19 February 2009 - 12:57 PM

I'd guess you've missed a fuse mate, all it can be really.

#3 john hunt

john hunt

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: focus 1.6 ghia automatic 2000
  • Location:

Posted 19 February 2009 - 10:56 PM

I'd guess you've missed a fuse mate, all it can be really.

Hello. can you confirm the fuses in the central fuse box as no 47 and 48 7.5 amp left and right side
as these are ones i am checking. thanks again. ford focus ghia 1.6 auto 2000 model.

#4 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 20 February 2009 - 08:16 AM

Check fuse 50 too thats a 7.5A for instrument cluster and central timer. Central timer could control sidelights too


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users