• Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


minnis

Radio Issue

4 posts in this topic

Hi,

I have recently noticed an annoying issue with my radio. Whenever I plug anything into my 12v socket, my reception suffers, sometimes losing signal altogether until I remove whatever is plugged in.

I have a 2006 1.6TDCi Focus Ghia, and is fitted with the standard Ford 6000CD radio.

Any ideas?

Thanks in advance for any help :).

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

sounds like a ground problem. you will have to check the connection on the 12v socket and the ground on the antenna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks :). Would a new radio sort it? I'm not great with car electronics and was thinking of upgrading it soon anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

not if its a ground issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now