Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Kuga Kev

Google Chrome

5 posts in this topic

I have loaded Google Chrome removed it reloaded it about four or five times but it is still not working it is just trying to load all the time can somebody tell what is wrong and what I need to do with thanks Kuga Kev at the moment I am useing internet explorer nine. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Firefox is the way forward mate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now changed to Firefox with no problems thanks. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's the best mate :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Used to use Firefox - been with Chrome for 12-18months and never looked back :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now