Jump to content


Photo

Ford Focus Headlights


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 paulf41

paulf41

    Newbie

  • Members via FB
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: paul
  • Ford Model: ford focus 2.0
  • Year: 2000
  • Location: London

Posted 13 September 2012 - 07:10 PM

i had an MOT done and there was a problem with the main headlights, the MOT tester tapped the lights with his fingers and the headlights came back on, that was the full beam the other lights worked, the MOT tester said it was a common fault and they would proberly do it again, he was unsure what the problem was, since then the main beam has gone again dose anybody know what the problem is and how to fix it, thanks for any help

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 btmaldon

btmaldon

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 2,581 posts
  • Name: Bruce
  • Ford Model: BMW 320i Coupe M Sport, KA Luxury
  • Year: 2008
  • Location: Essex

Posted 13 September 2012 - 07:48 PM

You need a new bulb.

#3 johnH

johnH

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 1,137 posts
  • Name: John
  • Ford Model: Focus mk2 Zetec 1.8 TDCI (Climate)
  • Year: 2006
  • Location: Tyne and Wear
Contributor

Posted 13 September 2012 - 08:04 PM

this happened to me before, new bulbs...double check of all connections and connectors sorted it.

#4 paulf41

paulf41

    Newbie

  • Members via FB
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: paul
  • Ford Model: ford focus 2.0
  • Year: 2000
  • Location: London

Posted 13 September 2012 - 08:42 PM

thank you both big help


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users