Jump to content


Show
Photo

Mobile Site Access


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 14,040 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 20 September 2012 - 05:25 AM

Has anyone else on the Forum that views via mobile devices found that some of the buttons aren't working?
I have been unable to access the menu to log in on my phone or change the viewing parameters since yesterday morning.
As a user that primarily use mobile devices to keep up with the Forum, I am finding this very frustrating.
Any of the Mods have a solution?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 stef123

stef123

    Ford Enthusiast

  • Management
  • 4,679 posts
  • Name: Stef
  • Ford Model: Mondeo ST TDCI
  • Year: 2006
  • Location: Scotland
Contributor

Posted 20 September 2012 - 06:08 AM

What kind of phone you using stoney?

In finding its better on my iPhone as the other version I couldnt move or remove posts etc

#3 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 14,040 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 20 September 2012 - 06:23 AM

Sony Xperia S, iPhone 4s, iPod touch 4. Basically any mobile device I try to use.
I'm unable to access the menu to log in, choose viewing preferences or refresh pages.

#4 stef123

stef123

    Ford Enthusiast

  • Management
  • 4,679 posts
  • Name: Stef
  • Ford Model: Mondeo ST TDCI
  • Year: 2006
  • Location: Scotland
Contributor

Posted 20 September 2012 - 06:28 AM

Sony Xperia S, iPhone 4s, iPod touch 4. Basically any mobile device I try to use.
I'm unable to access the menu to log in, choose viewing preferences or refresh pages.


Hmm, strange one. I'm not having any of those issues. Hopefully someone will have an answer soon then

#5 Brigante

Brigante

    Resident Ranter

  • FOC Supporters
  • 2,401 posts
  • Name: Charlie
  • Ford Model: Focus Ghia 1.6 115BHP
  • Year: 2005
  • Location: Nottinghamshire
Contributor

Posted 20 September 2012 - 09:11 AM

Was just about to PM you mate n say I'm having the same trouble. if I click 'ford owners club' button at the top to go back to the main page, most of the times it will just refresh the page I'm on, if I keep tapping it just zooms in n jumps half way down the page.

The most frustrating one though is the squared menu button to access my inbox etc, this refuses to acknowledge my touch at all no matter what I do so it is now impossible to read or reply to messages on my phone.

If I try tapping full site at the bottom it just jumps to the top of the page. I'm using a samsung galaxy but have also tried several other phones.

#6 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 14,040 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 20 September 2012 - 11:18 AM

If it wasn't for chasing down armed robbers today i'd be bored without my forum to fall back on.
Lucky i'm in the office sorting out paperwork for a bit now.
Admin- please help as something ain't working right.

#7 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,934 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 20 September 2012 - 02:36 PM

i pushed a update on this today, please test.. if any probs please pm me

#8 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 14,040 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 20 September 2012 - 02:56 PM

Back working, all seems normal.

#9 Brigante

Brigante

    Resident Ranter

  • FOC Supporters
  • 2,401 posts
  • Name: Charlie
  • Ford Model: Focus Ghia 1.6 115BHP
  • Year: 2005
  • Location: Nottinghamshire
Contributor

Posted 20 September 2012 - 03:44 PM

Whey hey working for me too now. Nearly bounced my phone off the wall several times yesterday.

Nice one Steve ;)


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users