Jump to content


Photo

Focus 1998 Dashboards Etc Issues - Help !!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Vidge

Vidge

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: Focus 1.8 Zetec
  • Location: Gloucestershire

Posted 02 October 2012 - 06:13 PM

Hi .. I have a number of issues with my old girl and dont know where to start !!

I had a problem for some time with my bonnet not shutting properly and unless I use my ley in the locks it runs the battery down (I assume the electronic lock is thinking it hasnt locked and keeps trying ..)

Anyway I have replaced my battery today and when connected up I heard a clicking noise (same as the indicator noise) which does not go off. Although my car lights (headlights etc) work and wipers (very fast!), On the control panel the speedo, temp and rev and mileage counter all go off. My radio will also not come on and the panel with the temp control etc also is not lit. (Clock is ok). I can drive it .. and when I come to a standstill the speedo etc come on but go off again when I pull away. Oh and the indicators do not work and the hazard light switch is lit up although the lights are not on

Really at wits ends what to do ... she has done a few miles 150,000 .....

Weird one I know but can anyone offer any advise (polite please)

Regards
Paul

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 17,795 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: 2015 Focus ST3 250BHP
  • Year: 2015
  • Location: Devon
Contributor

Posted 02 October 2012 - 10:27 PM

I'd get an Auto Electrician to check the earthing points for corrosion and functionality, sounds like something is messing with the power flow.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users