• Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


S666LER

Mk7 Tdci 1.6 No Boost.....sometimes

2 posts in this topic

Morning

Not sure what's going on but twice now I have been going along about 1minute or so and its like there is no boost. Pushing down in the accelerator the revs wont increase but the car itself idles OK and no lights on the dash are flashing. But as soon as I turn the car off and on its fine??

Now I had filled up with different diesel between the 2 times its happened in case it was a bad batch but no change. Stripped airbox down to see if its blocked but nothing.

So now I need some advice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Possibly the mass air temp sensor ( I think that is what it is called ) on inlet pipe is playing up or blocked / dirty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now