Jump to content


Show
Photo

Help With Forum!

pictures forum bug problem

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Lloyday

Lloyday

    Mk7.5 Welshford

  • FOC Supporters
  • 207 posts
  • Name: Lloyd
  • Ford Model: Zetec-s
  • Year: 2013
  • Location: RhonddaCynonTaff

Posted 14 October 2012 - 09:08 PM

Evening everyone.

For whatever Reason I can't upload any more images to my gallery.

Its Letting me select my images but I cannot go any further than this. There is no option to go any further. can someone help me?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 15,508 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 25 October 2012 - 02:11 PM

do you get any messages appearing at all?

#3 Lloyday

Lloyday

    Mk7.5 Welshford

  • FOC Supporters
  • 207 posts
  • Name: Lloyd
  • Ford Model: Zetec-s
  • Year: 2013
  • Location: RhonddaCynonTaff

Posted 25 October 2012 - 02:49 PM

Nope nothing It just gives me the option to select 2 images then I'm stuck there's no progression message or no next button


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: pictures, forum, bug, problem

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users