• Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale


Jammie710

Engine Problem

7 posts in this topic

Hey guys just brought a 03plate fiesta zetec 1.4 just driving to Kidderminster tonight and the em light came on nd after a while I had lack of power , when I came to a junction and was idling it felt astho my car was going to die (stall) then when taking off it also felt astho it was going to stall I had to hav th revs at about 4k before I could take off and also going up a hill or even a slight hill it was struggling to go up it and struggling for power once on flat road in every gear I was struggling for power anyone got a solution for me that I could try ????

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

You really need to put a code reader on it to id what the issue is. There are far too many possibilities.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I'm taking it to a ford garage to put ids on it but I just thought someone might have had a solution too one of them that's all

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you bought from a garage take it back and complain!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like its miss firing so first thoughts are plugs/leads/coil

Share this post


Link to post
Share on other sites

All sorted now I replaced the coil pack leads nd plugs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now