Jump to content


Show
Photo

Problem....


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mondeo man

mondeo man

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 12 posts
  • Ford Model: mondeo 2.0 zetec

Posted 13 December 2012 - 05:06 PM

Hello guys/girls.. got a mk3 mondeo and got a problem..started a couple of weeks ago and only happened twice since..what it is..you drive the car stop do what you've got to do then back into the car turn the key tries to turn over get a couple of revs then dies...leave it for about 5-10 mins and it starts as if nothing has happened..by the way its 2ltr petrol zetec...could it be cam shaft sensor ?..fuel pump ?..thanks for you're help.. B)

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Vade

Vade

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 22 posts
  • Name: Neil
  • Ford Model: Mondeo TDCI ST 155
  • Year: 2006
  • Location: Cheshire

Posted 13 December 2012 - 05:10 PM

Im thinking if its the fuel pump then it wouldnt start at all? Thats from my experiences with the sodding things anyway......had to replace one a few weeks back in my old car

#3 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,921 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 13 December 2012 - 05:39 PM

sounds like the camshaft sensor to me

#4 mondeo man

mondeo man

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 12 posts
  • Ford Model: mondeo 2.0 zetec

Posted 18 December 2012 - 09:54 AM

thats what i'm thinking along them lines steve..any way..since it last happened i've not had any trouble(touch wood) i can hear the fuel being primed on the turn of the key so i don't think its the fuel pump..so at the mo i'm at a loss..thanks for you're answers guys... B)


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users