Jump to content


Show
Photo

Power Problems With My St170


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tonyst170

tonyst170

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: focus st170
  • Location: Lancashire

Posted 20 December 2012 - 07:59 AM

I'm having power issues with my st170 but carn't find the problem. I have changed the cam and crank senser's , injector rail , fuel pump , coil and leads and had a new exhaust system but it is still the same. It starts dieing out at 4000rpm and chuging round like there no fuel gettin to it. Be greatfull for any feed back.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 13,965 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 20 December 2012 - 11:58 AM

Lambda sensors or air filter?

#3 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,919 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 20 December 2012 - 12:29 PM

get the furl lines checked to see if enough fuel is getitng through first.. eliminate that first

#4 TDCiST

TDCiST

    No Smoke No Poke... Unless you have a DPF!

  • Moderator
  • 1,681 posts
  • Name: Dave
  • Ford Model: Ford Focus Zetec S 1.6 TDCi
  • Year: 2010
  • Location: Hertfordshire
Contributor

Posted 20 December 2012 - 02:55 PM

i was gonna say fuel filter... check for clogging...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users