• 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


john j

Temperature Guage

2 posts in this topic

I have a 03 fusion 1.4 tdci . Its got the led temperature guage. Later models came with propper dial guages

Quite often when I have only covered a coupleof miles from cold this guage flashes on and off and is accompanied by a red temperature symbol (thermometer in water).

This lasts for a couple of minutes and then everything goes back to normal. This dosent happen when the engine runs further and is up to full working temperature. Does anyone know what is going on here?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

maybe a faulty sensor or thermostat does not open in time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now