• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Sal1986

Unmute Sony System

7 posts in this topic

Hi,

I need a little help. I have a Focus Titanium X 62 Plate. I have only had it a few weeks now. When I Sync my Iphone via bluetooth to the Sony system, the music plays, but it is muted. I cannot seem to unmute it. I have used it previously, I must've muted it somehow. Please help....

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Have you tried Clearing out the Sync , and then re-Sync it see if that solve's it.

or there must be a setting on the Iphone you have clicked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your using the bt audio function on the Sony unit I assume and not the lead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using the BT Audio Function without the lead, on the bottom four options on the screen display there is a Mute symbol displayed, cant seem to unmute it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking at my car now when I turn radio on, press aux button and goes straight to bt audio and starts playing, my options on the screen are repeat, shuffle, scan, info can't see mute

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok on the unit have you tried the mute button, I know it's obvious but this is the only way to mute the unit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it display audio muted on your system??

Have you got a phone button on your system???

Try pressing this as thats what my system is doing in my focus - and i cant link it to my phone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now