AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Sign in to follow this  
Followers 0
Stephen Lamprell

Flat Battery

2 posts in this topic

Can anybody help? My Mondeo Ghia Automatic went flat (my own fault) and I cannot get it started with my Battery Power Pack. It makes a grinding clicking noise when I turn the ignition and the instrument panel flickers. Before this I was having a problem with the interior lights coming on by themselves and the alarm going off a lot. Also when driving the gears used to shift into neutral (high revs and no power) which I'm guessing at a diagnostic problem. Can anybody suggest an easy logical solution (such as a new battery). I'm new and rubbish with cars so be gentle please. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Takes a lot of energy to turn the engine over so a new battery would be the obvious place to start. Have you tried charging it up? Jump starting it?

All the other problems might be cause or migh be effect. I would try to start it with another battery first and if that didn't work then take it down to auto electrics or somewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0