• Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale


Recommended Posts

Hi, can anyone tell me if they have experienced the same problem I have, having just had a service and oil change, soon after I experience a loud expensive sounding noise from the rocker cover area. On returning to the garage soon after, on inspection the rocker cover is removed, and no damage....no loose bolts....or anything unto wards. Except no oil reaching the cam at all, basically running dry! Oil pressure good, no red lights, started perfectly after 4 weeks without being started, my garage are lost for answers, can any body help with this problem. The car has had a top end rebuild, new head etc approx 3 years ago, has now covered 112k

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Anthony, have you made any progress on this one? it does seem feasilbe the oil pickup could be blocked.

Otherwise, I would check the sump and filters are fitted correctly...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Car still in garage, mechanic is stripping it down this week, apparently not heard of it in Ford dealership, it gets worse....now the car has been vandalised outside the workshop, now needs a new door!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now