Jump to content


Photo

Auto Window Closure Not Working Off Key.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Dave20688

Dave20688

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: dave
  • Ford Model: Focus 2.0 TDCI Titanium
  • Year: 2007
  • Location: West Midlands

Posted 02 March 2013 - 10:09 PM

I have just purchased a 2007 Focus 2.0TDCI Titanium.

its a 5 door and all 4 windows open and close 1 touch, when locking car and closing windows from the key both rear windows and drivers door window close, leaving passenger door window down.

Could anyone shed any light on this as im baffled.

 

Thanks



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Preee

Preee

    Ford Fruitcake

  • Moderator
  • 4,374 posts
  • Name: Paul
  • Ford Model: Focus Tit X Mk3.5 | Fiesta Zetec Mk7
  • Year: 2015
  • Location: Shropshire
Contributor

Posted 02 March 2013 - 10:49 PM

Maybe it needs resetting , if i remember correctly , i'm sure you can program it , but i thought it was either all four or the drivers door

 

Try this:

Hold the switch down until the window is all the way down
Release the switch then hold down again for 5 seconds
Press the switch so the window goes all the way up
Release the switch and press it up, again for 5 seconds
The window will now be set for one touch and global opening/closing.
Repeat this procedure for each individual window...



#3 Dave20688

Dave20688

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: dave
  • Ford Model: Focus 2.0 TDCI Titanium
  • Year: 2007
  • Location: West Midlands

Posted 02 March 2013 - 11:33 PM

Sorry, i wasnt very clear in the post. They all work auto off the buttons fine. Its just off the key when closing/locking car. Only passenger window stays down.

#4 Preee

Preee

    Ford Fruitcake

  • Moderator
  • 4,374 posts
  • Name: Paul
  • Ford Model: Focus Tit X Mk3.5 | Fiesta Zetec Mk7
  • Year: 2015
  • Location: Shropshire
Contributor

Posted 02 March 2013 - 11:41 PM

If you have your Radio code you could try dissconnecting the battery for 15 minutes to reset the windows then do the above learn and try them again , i would imagine it's a memory glitch rather than something else




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users