Jump to content


Photo
- - - - -

Front Wipers, Anti Drip Wipe


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Mick78

Mick78

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 93 posts
  • Name: michael
  • Ford Model: Fiesta Zetec Ecoboost
  • Year: 2013
  • Location: Antrim

Posted 24 March 2013 - 09:07 PM

Next time anyone's in their Mk7.5, could you check if yous have this feature

Have mine two months and noticed tonight mine doesn't do it : ( Mk7 had it

Many thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 ayrshiredude

ayrshiredude

    AyrshireDude

  • FOC Supporters
  • 164 posts
  • Name: James
  • Ford Model: ST-3
  • Year: 2014
  • Location: Ayrshire

Posted 24 March 2013 - 11:39 PM

What is it?



#3 Mick78

Mick78

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 93 posts
  • Name: michael
  • Ford Model: Fiesta Zetec Ecoboost
  • Year: 2013
  • Location: Antrim

Posted 25 March 2013 - 12:04 AM

Front wipers usually give a single wipe a few seconds after the main three wipes when using the washers

Just checking if its normal for the Mk7.5 not to have it

#4 cuke

cuke

    Too much time on the boards

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 728 posts
  • Name: Chris
  • Ford Model: Mk3 Focus Titanium X
  • Year: 2011
  • Location: Sussex

Posted 25 March 2013 - 10:07 AM

Hi, the Mk3 Focus doesn't have it so I guess neither will the new Fiesta...



#5 Sliveredge

Sliveredge

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Name: Peter
  • Ford Model: mk7.5 fiesta 1.0 125 titanium x
  • Year: 2013
  • Location: Kent

Posted 25 March 2013 - 12:30 PM

mine don't have it either and rather glad it don't it was a pain on the focus mk2.5 I had all ways smeared so glad this don't have it

#6 ayrshiredude

ayrshiredude

    AyrshireDude

  • FOC Supporters
  • 164 posts
  • Name: James
  • Ford Model: ST-3
  • Year: 2014
  • Location: Ayrshire

Posted 25 March 2013 - 01:34 PM

No it doesn't seem to, My Punto Evo did but this doesn't



#7 Mick78

Mick78

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 93 posts
  • Name: michael
  • Ford Model: Fiesta Zetec Ecoboost
  • Year: 2013
  • Location: Antrim

Posted 25 March 2013 - 04:53 PM

Thanks for the replies

 

Won't miss it, just checking in case mine was faulty 

 

Was a bit of a pointless thing to have as the washers water always runs down the bonnet instead  :lol: 



#8 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 15,210 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 25 March 2013 - 06:31 PM

I find the drip wipe very useful, saves having to do it manually.

#9 Tonyp

Tonyp

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Name: Anthony
  • Ford Model: Fiesta zetec
  • Year: 2012
  • Location: Northumberland

Posted 12 April 2013 - 07:34 PM

Mine has stopped working to. I took it to the garage for its first service and they haven't been able to fix it.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users