Jump to content


Photo

Good Morning


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Henry's Walker

Henry's Walker

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: Andy
  • Ford Model: Focus 1.0 Ecoboost Titanium
  • Year: 2013
  • Location: Nottinghamshire

Posted 12 April 2013 - 08:40 AM

Good morning everyone, I decided to become a new member after having a USB problem with my 6 week old Focus 1.0L Titanium. I'll post my findings in the general discussion area as I guess that's it rightful place.

 

USB apart my new Focus seems just fine, it's a return to Ford after many other cars along the way. I look forward to exchanging views and information.

 

Cheers,

 

Andy.



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

#2 stef123

stef123

    Ford Enthusiast

  • Management
  • 4,190 posts
  • Name: Stef
  • Ford Model: Mondeo ST TDCI
  • Year: 2006
  • Location: Scotland
Contributor

Posted 12 April 2013 - 09:07 AM

Good morning Andy and welcome to the forums :)



#3 dezwez

dezwez

    Dezwez

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,774 posts
  • Name: Derek
  • Ford Model: ford focus 1.8 zetec mk 2.5
  • Year: 2008
  • Location: Cambridgeshire

Posted 12 April 2013 - 02:00 PM

Hi welcome :) 


#4 Stoney871

Stoney871

    Resident Lawman

  • Super Mod
  • 12,835 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 13 April 2013 - 03:04 AM



#5 Preee

Preee

    Ford Fruitcake

  • Moderator
  • 4,059 posts
  • Name: Paul
  • Ford Model: Focus Tit X Mk3 | Fiesta Zetec Mk7
  • Year: 2012
  • Location: Shropshire
Contributor

Posted 13 April 2013 - 11:20 AM

Hi and Welcome to the Forums




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users