Jump to content


Photo
- - - - -

fiesta mk6 missfire


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 craig1989

craig1989

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Ford Model: fiesta mk6

Posted 22 March 2009 - 05:19 PM

hi
have had my fiesta for a year now and has been problem after problem
my car is missfiring on cylinder 1 and 4, i had the coil pack changed 5 times and has made no diference same for the leads and the spark plugs.
when engine is running taking the spark leads off the coil pack there are no sparking/elictrics going through to 1 and 4 from the coil
i have had ford to look at it they said that it sounds like a pcm update and then when i booked it in to get the update they said that they dont want to update it as the last time they done so it made another car worse any ideas on what it might be.
when car is cold its at its worse stalls when clutch is depressed idles form 500 revs to 1000 but when car temperature is warm the car is fine only slight notice but runs although there was nothing wrong...... engine managment light on and reader said cylinder 1 and 4 missfire and intermittant coil pack and it also said something about a circuit problem have had the circuits checked though something to do with the circuits inside the coil pack lol any one know about this list of problems please help

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 craig1989

craig1989

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Ford Model: fiesta mk6

Posted 30 March 2009 - 02:16 PM

anyone??????????

#3 Russ

Russ

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 293 posts
  • Ford Model: Fiesta 1.4i zetec

Posted 30 March 2009 - 03:58 PM

hi
have had my fiesta for a year now and has been problem after problem
my car is missfiring on cylinder 1 and 4, i had the coil pack changed 5 times and has made no diference same for the leads and the spark plugs.
when engine is running taking the spark leads off the coil pack there are no sparking/elictrics going through to 1 and 4 from the coil
i have had ford to look at it they said that it sounds like a pcm update and then when i booked it in to get the update they said that they dont want to update it as the last time they done so it made another car worse any ideas on what it might be.
when car is cold its at its worse stalls when clutch is depressed idles form 500 revs to 1000 but when car temperature is warm the car is fine only slight notice but runs although there was nothing wrong...... engine managment light on and reader said cylinder 1 and 4 missfire and intermittant coil pack and it also said something about a circuit problem have had the circuits checked though something to do with the circuits inside the coil pack lol any one know about this list of problems please help


Look in the other section you started with the same fault!


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users