Jump to content


Show
Photo

Mondeo 03 Tdci 130Bhp


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tommymc

tommymc

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: thomas
  • Ford Model: mondeo st tdci
  • Year: 2005
  • Location: Antrim

Posted 08 May 2013 - 07:04 PM

i have a mondeo tdci drives 100% ok sometimes 

third gear at 50mph the coil light comes on and cuts out the turbo

not all the time this happens . 

change into 4th before 50mph and it drives normal .

 

anyone have seen this before ?????



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Steelie600

Steelie600

    Master Techncian

  • Members via FB
  • PipPipPipPip
  • 147 posts
  • Name: Kev
  • Ford Model: Escort Van 55
  • Year: 2001
  • Location: Cheshire

Posted 08 May 2013 - 07:57 PM

I have seen similar before yes. Im just trying to remember what it was now. My advice first and foremost is to get it plugged in to a computer to see what the codes are.

 

Im sure it was an injector fault, but fer the life of me cant remember, ill have to look through my old work files



#3 tommymc

tommymc

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: thomas
  • Ford Model: mondeo st tdci
  • Year: 2005
  • Location: Antrim

Posted 08 May 2013 - 08:04 PM

:):):):)




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users