Jump to content


Photo

oil disapearing


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 fiestaST

fiestaST

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Fiesta ST
  • Location:

Posted 24 March 2009 - 07:08 PM

x reg ford ka, owned for 1 year, about 46,00 miles,

had MOT 3 weeks ago, oil light came on soon after and checked oil level, it was empty so filled it bcak up again, 2 weeks later oil light is back on again and ive just checked and theres no oil in it again, but theres no evidence of leaks anywhere including on driveway.

it does need as service but i have no money at the moment so just need help/advice at the moment

thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,543 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 25 March 2009 - 03:53 PM

the engine could be burning the oil, are you getting blue smoke from the exhaust when driving ?

#3 fiestaST

fiestaST

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: Fiesta ST
  • Location:

Posted 25 March 2009 - 06:41 PM

the engine could be burning the oil, are you getting blue smoke from the exhaust when driving ?


no, no signs of any abnormal smoke from the exhaust at all


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users