Jump to content


Show
Photo

2013 Fiesta


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 stewarty

stewarty

    Member

  • Members via FB
  • PipPip
  • 20 posts
  • Name: James
  • Ford Model: 2013 fiesta style 1.25
  • Year: 2013
  • Location: Antrim

Posted 11 May 2013 - 09:29 PM

Hi all, when driving home tonight through country roads, I stuck my high beam on, but what I noticed was no blue light on the dash, is this normal, or is I broke, could it be a fuse, car only 2 months old

Thanks in advance

James

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 b1g_dav3

b1g_dav3

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,502 posts
  • Name: David
  • Ford Model: Fiesta Zetec S TDCi
  • Year: 2013
  • Location: Lancashire
Contributor

Posted 11 May 2013 - 11:24 PM

Should be in the middle of the dash, below the trip display.



#3 stewarty

stewarty

    Member

  • Members via FB
  • PipPip
  • 20 posts
  • Name: James
  • Ford Model: 2013 fiesta style 1.25
  • Year: 2013
  • Location: Antrim

Posted 12 May 2013 - 03:00 PM

There is a space there but no light coming on.

#4 stewarty

stewarty

    Member

  • Members via FB
  • PipPip
  • 20 posts
  • Name: James
  • Ford Model: 2013 fiesta style 1.25
  • Year: 2013
  • Location: Antrim

Posted 17 May 2013 - 10:01 PM

Took her ford this morning and she needs a new dash cluster, they have never had the fault before. And have to wait upto 3 weeks for the part, hectic

#5 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,873 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 18 May 2013 - 02:13 PM

its nothing more than a blown LED good to see they are replacing the cluster!


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users