Jump to content


Photo

St220 Denso Sat Nav Unit A204 Error

st denso sat nav error a204 $

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mrrossdude

mrrossdude

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 9 posts
  • Name: Tom
  • Ford Model: Mondeo ST220 [6]
  • Year: 2003
  • Location: Shropshire

Posted 28 May 2013 - 08:38 PM

Hi there,

 

Just got a 53 plate Mondeo ST220 with the Denso touchscreen sat nav/radio/cd unit. 

The sat nav is showing a symbol with a globe with a cross through it, displaying apparently that it cannot get GPS signal. 

 

I have also entered the error screen and noticed it has an $A204 error, which I believe is an error with the aerial/gps mast. 

 

Looking further into the diagnostic screen though, it seems to show that I can actually "see" quite a few satellites.

 

I'm confused as to why it would be the aerial aswell, given the fact that the radio works perfectly. 

 

 

Anybody got any idea? Was going to buy a new mast and antenna off of ebay, but the ones that actually support GPS are expensive by my standards. 

 

Cheers. 

Attached Thumbnails

  • IMG_2807.JPG


Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 18,620 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: 2015 Focus ST3 250BHP
  • Year: 2015
  • Location: Devon
Contributor

Posted 30 May 2013 - 02:51 AM

That code is for an antenna fault, sometimes a very small amount of corrosion can cause a confused signal or even no signal at all.

I reckon you need to replace your antenna mount.

 

http://www.fordparts...08610_c_330.htm




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users