Jump to content


Photo

Code 969E On Dash


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ippy

ippy

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 82 posts
  • Name: ian
  • Ford Model: mondeo 2.0 tdci ghia x auto
  • Year: 2004
  • Location: Bedfordshire
Contributor

Posted 31 May 2013 - 07:04 PM

:unsure:  I done the test thingy where you hold the trip counter and start your engine and it came up with '969e' is this anything to worry about? :blink:



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,749 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 31 May 2013 - 09:42 PM

Normally got p as the first character. You don't have any obdii adapters?

#3 ippy

ippy

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 82 posts
  • Name: ian
  • Ford Model: mondeo 2.0 tdci ghia x auto
  • Year: 2004
  • Location: Bedfordshire
Contributor

Posted 02 June 2013 - 05:14 PM

it cant be anything real bad cos she is running bootiful at the moment so im gonna leave well alone,   :)



#4 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,749 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 03 June 2013 - 09:47 PM

if you get yourself a code reader, you can clear the codes, then just watch out from there on.




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users