Jump to content


Photo

Sticking Seat Belt


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Mondy Mark

Mondy Mark

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 11 posts
  • Name: Mark
  • Ford Model: Ford Mondeo 2.0 TDCI GHIA
  • Year: 2009
  • Location: Cheshire

Posted 31 May 2013 - 09:10 PM

Has anyone had a problem with the seat bent adjuster jamming? My passenger seat belt adjuster has been stuck in the highest position since i got it. When you press the switch to slide it down it will not move! Any ideas if this is fixable or will it need replacing? If replacing, how easy is it to do?

Thanks in advance :unsure:



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 17,805 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: 2015 Focus ST3 250BHP
  • Year: 2015
  • Location: Devon
Contributor

Posted 31 May 2013 - 09:29 PM

Remove the B pillar cover and check if the slider has jammed or come out of it's rails.

#3 Mondy Mark

Mondy Mark

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 11 posts
  • Name: Mark
  • Ford Model: Ford Mondeo 2.0 TDCI GHIA
  • Year: 2009
  • Location: Cheshire

Posted 01 June 2013 - 09:36 PM

Had a quick look and it seams to be jammed at the top! If it was stuck at the bottom swmbo wouldn't complain as much! :D



#4 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 20,663 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 04 June 2013 - 06:02 AM

no means of loosening it that you have seen? or is it the mechanism itself thats jammed?



#5 Mondy Mark

Mondy Mark

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 11 posts
  • Name: Mark
  • Ford Model: Ford Mondeo 2.0 TDCI GHIA
  • Year: 2009
  • Location: Cheshire

Posted 06 June 2013 - 08:50 AM

Sorry for the delay in getting back! Work! I had a good look and it seems the mechanism itself is well jammed! The switch to adjust the height could well have disconnected? Its not a major problem, more one of those annoying niggles! My last car was a Laguna so i'm used to little niggles! Thanks for the replies :) ,

 

Mark.




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users