Ford Owners Club - Ford Forums Messages

FORD FAIR – SILVERSTONE – 6TH AUGUST 2017

Join us on the Ford Owners Club stand at Ford Fair, Silverstone on Sunday 6th August 2017.

Click this link to find out more

    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


markcab

Please Need Help

3 posts in this topic

hi all i have a ford escort cab 1996 1.6 when the car gets up to temp its dose not idle well and car loses power and jumps but drive very nice when cold please help have changed plugs ht leads fuel fitter what else could it be please please help

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

if its carbed clean it out, fuel filter, temp sender, thermostat...........

Share this post


Link to post
Share on other sites

its a 1.6 injection

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now