Jump to content


Show
Photo
- - - - -

speedo problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 andy2382

andy2382

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Ford Model: Fiesta Mk5

Posted 29 March 2009 - 05:44 PM

hi all, dunno if this is the right section for this but i removed the speedo needle from my 2001 ford fiesta mk5 in order to paint it -ive put it back on and everything back together and now its reading zero constantly.

i did the same with the fuel gauge but that ones okay :(

ive checked to see if the needles sticking against the dial or anything like that, and it moves freely under gravity when i tilt the cluster around.

any ideas anyone?? :(:(

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Russ

Russ

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 293 posts
  • Ford Model: Fiesta 1.4i zetec

Posted 30 March 2009 - 03:41 PM

hi all, dunno if this is the right section for this but i removed the speedo needle from my 2001 ford fiesta mk5 in order to paint it -ive put it back on and everything back together and now its reading zero constantly.

i did the same with the fuel gauge but that ones okay :(

ive checked to see if the needles sticking against the dial or anything like that, and it moves freely under gravity when i tilt the cluster around.

any ideas anyone?? :(:(


I know it sounds stupid but are you 100% sure you reconnected it properly? ( stranger things have happened and always try the obvious first )


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users