Jump to content


Show
Photo

Boot Problem!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Lemmy

Lemmy

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: Focus Estate
  • Location:

Posted 29 March 2009 - 06:09 PM

Hi, I have a ford focus estate 55 plate (Jan 2006) and I have been having problems with the boot latch! It stopped working before Christmas so I got it repaired and thankfully it was still under warrantee! However it has gone again! I am only able to open the boot with the key (pressing button)! My friend has exactly the same car and she has just had to take her car in for the smae fault! Does anyone know if this is a common fault? Thanks.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 31 March 2009 - 10:30 AM

Well considering you and your friend have the same problem, I'd go with its quite common though I've never heard of it before.

#3 mcouchard

mcouchard

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 68 posts
  • Ford Model: 2005 Focus 1.6 Zetec

Posted 31 March 2009 - 05:01 PM

Well considering you and your friend have the same problem, I'd go with its quite common though I've never heard of it before.


We had the problem on our last car a 2001 Fiesta. It stopped working after we had some crash repair work was done.

#4 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,461 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 31 March 2009 - 06:00 PM

it could be a damaged wire at the tailgate hinges.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users