Jump to content


Photo

Key Trouble


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 musicformybumhole

musicformybumhole

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: Jonathan
  • Ford Model: Puma
  • Year: 2001
  • Location: Down

Posted 13 August 2013 - 06:26 PM

Just got a new Puma and the key starts the car, but the remote functions don't work.

It's a 3-button radio key, which I can get into program mode following the wiki guide that's out there, but it won't program.

 

Any ideas or recommendations greatly appreciated.

 

Also, the key came with a white fob attached, which the last owner didn't even know what it was for.  Can anyone tell me its it's anything to do with the car or if I can dump it (pic attached).

Attached Thumbnails

  • IMAG0310.jpg


Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 17,803 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: 2015 Focus ST3 250BHP
  • Year: 2015
  • Location: Devon
Contributor

Posted 13 August 2013 - 07:11 PM

Try changing the battery (CR2032) and also check the contacts are actually touching the battery.

That tag is nothing to do with the car at all.



#3 musicformybumhole

musicformybumhole

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Name: Jonathan
  • Ford Model: Puma
  • Year: 2001
  • Location: Down

Posted 13 August 2013 - 07:14 PM

Tried a new battery 1st thing.  There are marks on the board from contact with the contacts.  I've ordered a new fob case off eBay, so I'll swap the internals and see if that works.  Hopefully I wont need to post again!




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users