Jump to content


Show
Photo

Running Between 50-60 Mph...


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bart42

bart42

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Name: col
  • Ford Model: ford mondeo 2L duratec HE ghia petrol
  • Year: 2001
  • Location: West Midlands

Posted 26 August 2013 - 10:25 AM

ive noticed a kind of rocking feel when driving between 50-60mph.anyone know what this could be.spark plugs need changing ???



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Mr Singh

Mr Singh

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 280 posts
  • Name: Nanak
  • Ford Model: Ford Focus 1.6 115BHP TIVCT Saloon
  • Year: 2006
  • Location: Yorkshire

Posted 26 August 2013 - 02:33 PM

petrol or diesel?

 

its just that in your model info it says 2l ghia. it could be a 2.0l diesel or petrol. i also know you said spark plugs but you never know. i have seen in auto express i think it was, in the ask the mechanic section that some one had a diesel with a problem and the answer given was try changing you spark plugs  :wacko:



#3 bart42

bart42

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Name: col
  • Ford Model: ford mondeo 2L duratec HE ghia petrol
  • Year: 2001
  • Location: West Midlands

Posted 26 August 2013 - 03:02 PM

petrol or diesel?

 

its just that in your model info it says 2l ghia. it could be a 2.0l diesel or petrol. i also know you said spark plugs but you never know. i have seen in auto express i think it was, in the ask the mechanic section that some one had a diesel with a problem and the answer given was try changing you spark plugs  :wacko:

sorry dude its petrol...



#4 Mr Singh

Mr Singh

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 280 posts
  • Name: Nanak
  • Ford Model: Ford Focus 1.6 115BHP TIVCT Saloon
  • Year: 2006
  • Location: Yorkshire

Posted 26 August 2013 - 06:15 PM

try a set of spark plugs and if its still doing the same then a fuel filter




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users