Jump to content


C Max Headlamp

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Nixon



  • New Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Name: Nick
  • Ford Model: C max
  • Year: 2005
  • Location: Essex

Posted 28 August 2013 - 08:50 PM


Can someone help me on this one:

My offside head lamp lens on my c max 2005 failed the mot as it was oxidised. I got a replacement head lamp which I fixed myself. Reasonably straight forward or so I thought.

Now installed I don't have full beam and dipped head lights. They do come on slightly on side light setting only. The indicator works. I have a short circuit somewhere, I imagine.

I would really appreciate some help on this one.


Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 georgen


    Too much time on the boards

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 967 posts
  • Name: george
  • Ford Model: focus est 1.6 tdci lx
  • Year: 2005
  • Location: Tyne and Wear

Posted 28 August 2013 - 08:54 PM

did you plug the wires onto bulbs or check them, you have three bulbs, if yes take light back out and check bulbs also recheck main plug for wires are together properly. 

#3 jeebowhite


    Resident Loon

  • Super Mod
  • 22,319 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent

Posted 29 August 2013 - 09:21 AM

agree'd and also ensure that you have put the correct wires onto the correct bulbs (sounds silly but got to check these things)

Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users