Jump to content


Show
Photo

Sony Stereo Bluetooth Audio Muted After Bt Turned Off

sony bluetooth stereo

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#16 bschneider94

bschneider94

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 7 posts
  • Name: Ben
  • Ford Model: Focus
  • Year: 2008
  • Location: Hertfordshire

Posted 14 January 2014 - 09:39 AM

Hi JW1982,

I have located the bluetooth module behind the glovebox but I can't seen to disconnect the cable to see if that fixed my issue? Any tips on how to disconnect the cable? Sounds simple I know!

Cheers,

Ben

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#17 jamesm182

jamesm182

    Management

  • Admin
  • 1,355 posts
  • Name: James
  • Year: 2008
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 14 January 2014 - 09:44 AM

IIRC it has a sort of latch that swings over and locks it into place. You need to push in 2 little tabs on the side and then swing the lock mechanism over to get it to release.



#18 bschneider94

bschneider94

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 7 posts
  • Name: Ben
  • Ford Model: Focus
  • Year: 2008
  • Location: Hertfordshire

Posted 14 January 2014 - 09:45 AM

Cheers James, I will try on my lunch break!

#19 jamesm182

jamesm182

    Management

  • Admin
  • 1,355 posts
  • Name: James
  • Year: 2008
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 14 January 2014 - 09:47 AM

No worries hope you manage to get it out!



#20 bschneider94

bschneider94

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 7 posts
  • Name: Ben
  • Ford Model: Focus
  • Year: 2008
  • Location: Hertfordshire

Posted 14 January 2014 - 09:18 PM

Have successfully managed to get the plug out but now struggling to get the think reconnected again!!

#21 bschneider94

bschneider94

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 7 posts
  • Name: Ben
  • Ford Model: Focus
  • Year: 2008
  • Location: Hertfordshire

Posted 14 January 2014 - 11:47 PM

I managed to successfully disconnect the bluetooth module and reconnect it but didn't fix the issue - just stocked to the 'Audio Muted' message when you press any of the phone functions. I have left it disconnected overnight to see if that works but what are my other options to get it working?

Cheers,

Ben

#22 JW1982

JW1982

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 444 posts
  • Name: Wilco
  • Ford Model: Focus MK2 First Edition
  • Year: 2005
  • Location: Other / Non-UK

Posted 15 January 2014 - 05:43 AM

If resetting has no effect the only option is to replace the module.



#23 bschneider94

bschneider94

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 7 posts
  • Name: Ben
  • Ford Model: Focus
  • Year: 2008
  • Location: Hertfordshire

Posted 15 January 2014 - 10:57 AM

By resetting do you mean unplug the cable and plug it back in after 20 mins or so?

Where would you recommend getting a replacement?

Cheers,

Ben

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: sony, bluetooth, stereo

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users