Jump to content


Photo
- - - - -

Fiesta Mk6 Front Brake Hoses?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Bane Bastion

Bane Bastion

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Gavin
  • Ford Model: mk6 1.25
  • Year: 2003
  • Location: Sussex

Posted 05 September 2013 - 01:16 PM

Hi people... :)

I'm having issues with a mechanic over the front brake pipes on a Ford fiesta mk6 finesse... he says they're twisted, but the lines on the hoses run in line with them, so in my opinion they aren't... he says they have been connected incorrectly leaving them to take a different path, hence an mot failure...

Has anyone got a pic of underneath the front wheel arches so we could see how they're supposed to be routed?... It would be worth its weight in gold if someone could, as google images failed me after an hour of battling it out... :D

Thanks for any help in advance... :)

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Bane Bastion

Bane Bastion

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Gavin
  • Ford Model: mk6 1.25
  • Year: 2003
  • Location: Sussex

Posted 05 September 2013 - 04:19 PM

Anyone?...

#3 iNath

iNath

    ST-2 Mod

  • Super Mod
  • 3,608 posts
  • Name: Nathan
  • Ford Model: Molten Orange Fiesta ST-2
  • Year: 2013
  • Location: Buckinghamshire
Contributor

Posted 05 September 2013 - 06:02 PM

Gavin you've posted this in the guides section (hopefully by mistake rather than intentionally :P) so I've moved it to it's rightful place in the Fiesta forum.



#4 Bane Bastion

Bane Bastion

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Gavin
  • Ford Model: mk6 1.25
  • Year: 2003
  • Location: Sussex

Posted 05 September 2013 - 07:09 PM

Oops... my mistake... :P

#5 Bane Bastion

Bane Bastion

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Gavin
  • Ford Model: mk6 1.25
  • Year: 2003
  • Location: Sussex

Posted 05 September 2013 - 07:12 PM

Here's my brake hose... I think its just in the clip the wrong way round, but it doesn't pull or foul at all... surely not an mot failure?... :/

20130905_172712_zpsbf5ef518.jpg


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users