Jump to content


Show
Photo

Homepage is screwed


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Whelk8891

Whelk8891

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 95 posts
  • Ford Model: Focus Mk1 Saloon 1.8 TDDi
  • Location:

Posted 08 April 2009 - 07:56 AM

Go to www.fordownersclub.com - can see the PHP code for the site because there is no index.php - its been renamed to "index.php-rename". This started happening yesterday.

I'm guessing most people have the forum page bookmarked which is why nobody else has noticed it yet.

Its a potential security breach if the right sort of people start digging around in there.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Didz

Didz

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 15 posts
  • Ford Model: Cougar V6

Posted 08 April 2009 - 08:36 AM

I second that.
I went to the page and got rather confused!! :wacko:
Don't want this site to close!! It's all I look at all day!!
:D :D :D

#3 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 08 April 2009 - 12:07 PM

Thirded, someones phoobarred. Sort it before we're sat actually doing something constructive rather than looking busy whilst relaxing on here.

#4 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,934 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 08 April 2009 - 04:42 PM

thanks for pointing that out

very strange.. does anyone have any idea when this changed?

i have placed a blank index for the moment odd why the original one dissapeared.

#5 Mark M.K

Mark M.K

    FOC Supporter

  • FOC Supporters
  • 1,467 posts
  • Ford Model: 1.6 Fiesta Titanium
  • Year: 2010
  • Location: Buckinghamshire

Posted 08 April 2009 - 05:09 PM

It happened sometime yesterday in the afternoon/evening as it wernt like it yesterday morning

#6 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,934 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 08 April 2009 - 05:11 PM

cheers.. think i was a plumb and broke it updating the page..

#7 Whelk8891

Whelk8891

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 95 posts
  • Ford Model: Focus Mk1 Saloon 1.8 TDDi
  • Location:

Posted 13 April 2009 - 09:30 AM

Instead of having just one link to the forums on the homepage, why don't you stick in a meta redirect:

<meta http-equiv="refresh" content="4;forums/index.php" />
(where the 4 is the number of seconds to wait before automatic redirect)

Alternatively, just change index.php to:
<?php header("Location:forums/index.php") ?>
That way every hit on that page will be redirected instantly to the forums.

If you don't fancy either of those, then at least add <title>FordOwnersClub.com</title> within the <head> tags. It says "Untitled docuemnt" at the moment.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users