• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


jamwatn

New Member! New Problems!

4 posts in this topic

Hi!

I'm a new member as I just bought a 2007 fiesta!

Sadly the car has a minor problem with the screen wash.

It doesn't work and after a quick Google this seems to be fairly common.

The motor doesn't run nor do I get any voltage across the feed to the motor

The wipers work fine.

Any ideas folks?

Checked fuse as standard but there only seems to be a fuse for the wipers.

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

when you flick the switch, do you hear a buzz noise?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like a faulty switch.

You would need to replace the stalk that controls window wiper and screen movements.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now