Jump to content


Show
Photo

Radio Does't Work After A Moment

4000 focus mk1

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 TheAdamh123

TheAdamh123

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Adam
  • Ford Model: 2001 focus 1.6 Zetec
  • Year: 2001
  • Location: Hertfordshire

Posted 30 September 2013 - 06:39 PM

I just brought a 2001 Focus 1.6 Zetec and the radio doesn't work properly. It works perfectly for about a minute then the ere sound of white noise settles in and it won't pick up anything. Restarting the radio does nothing, it's only when I come back after a few hours and it works again for a short moment. So is this a real problem or am i just doing somthing stupid?

(4000)

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 6,911 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 30 September 2013 - 07:50 PM

Check the rear of it the ariel connectors come loose and dont sit right sometime

#3 TheAdamh123

TheAdamh123

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Adam
  • Ford Model: 2001 focus 1.6 Zetec
  • Year: 2001
  • Location: Hertfordshire

Posted 01 October 2013 - 03:45 PM

Check the rear of it the ariel connectors come loose and dont sit right sometime

where do i find these?

#4 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 14,042 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 01 October 2013 - 03:48 PM

There is the connector on the rear of the radio and usually one behind the drivers side A pillar trim also.
Tbh I'd suspect the A pillar one as that's probably where they would disconnect from when the dash comes out.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users