• 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Gooner124

I Pod Connection

1 post in this topic

Hi guys, I having a problem with my Ipod when connecting it to my car ( mondeo titanium x 2011 ) when I connect using the usb and phono imputs it works fine all controls on steering wheel but when turn the engine off for more than about 5 mins I have to unplug the phono connection and then plug it back in to get any sound. This is when im using the ipod touch but it works fine when I use the ipod Nano only problem is the sound quality is not as good, if anyone has had this problem before and found the solution I would be very grateful. Thanks for reading my cry for help. Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now