Jump to content


Show
Photo

Ford Oc App Ios Now Out (Based On Tapatalk) Update!! Now Out On Ios And Android

ford oc app app Tapatalk android

  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#46 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,765 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 16 December 2013 - 11:34 AM

what happens when you try to edit a post?

 

Have you cleared down the cache?



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#47 vince_13

vince_13

    Vince

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 522 posts
  • Name: Andrew
  • Ford Model: Focus Zetec
  • Year: 2009
  • Location: Staffordshire
Contributor

Posted 16 December 2013 - 11:36 AM

It just hangs there saying processing

Sent from my C6903 using Ford OC mobile app



#48 vince_13

vince_13

    Vince

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 522 posts
  • Name: Andrew
  • Ford Model: Focus Zetec
  • Year: 2009
  • Location: Staffordshire
Contributor

Posted 16 December 2013 - 11:40 AM

Just cleared the cache and made no difference

Sent from my C6903 using Ford OC mobile app



#49 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,765 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 16 December 2013 - 11:40 AM

clear the apps cache, and also clear the rest of the phone, something like android assistant will help you to clear it out :)



#50 vince_13

vince_13

    Vince

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 522 posts
  • Name: Andrew
  • Ford Model: Focus Zetec
  • Year: 2009
  • Location: Staffordshire
Contributor

Posted 16 December 2013 - 11:50 AM

Its now working thanks I uninstalled it and reinstalled it and All working and editing fine now thanks

Sent from my C6903 using Ford OC mobile app



#51 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,765 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 16 December 2013 - 12:21 PM

good tip there in case anyone else needs it :D



#52 Willy

Willy

    Mountune'd 1.0 EcoBoost Titanium (Midnight Sky)

  • FOC Supporters
  • 1,314 posts
  • Name: Willy
  • Ford Model: Fiesta Titanium EcoBoost 125
  • Year: 2013
  • Location: Sussex
Contributor

Posted 22 December 2013 - 02:17 AM

Hi guys

I seem to be having problems with the app on my Galaxy S4

App was working fine until I updated the phone the the app hangs on the blue start screen.

Any ideas?

#53 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,765 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 22 December 2013 - 09:29 AM

what update did you do and have you tried a fresh install?

sent using the Ford OC app for android.



#54 fordonlooker

fordonlooker

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 16 posts
  • Name: Ian
  • Ford Model: Nothing yet
  • Year: 2014
  • Location: Oxfordshire

Posted 22 December 2013 - 09:56 AM

Hi i had the same problem. On my s4 it was due to the version of kasperky i had. I uninstalled and replaced with an older version and that sorted it. Dont know of that helps?

Sent from my GT-I9505 using Ford OC mobile app



#55 Willy

Willy

    Mountune'd 1.0 EcoBoost Titanium (Midnight Sky)

  • FOC Supporters
  • 1,314 posts
  • Name: Willy
  • Ford Model: Fiesta Titanium EcoBoost 125
  • Year: 2013
  • Location: Sussex
Contributor

Posted 22 December 2013 - 06:59 PM

Working now chaps :) removed my antivirus and all is OK



#56 fordonlooker

fordonlooker

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 16 posts
  • Name: Ian
  • Ford Model: Nothing yet
  • Year: 2014
  • Location: Oxfordshire

Posted 22 December 2013 - 07:03 PM

Cool.

Sent from my GT-I9505 using Ford OC mobile app



#57 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,765 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 23 December 2013 - 12:02 PM

What AV did you have? was that Kaspersky?



#58 Willy

Willy

    Mountune'd 1.0 EcoBoost Titanium (Midnight Sky)

  • FOC Supporters
  • 1,314 posts
  • Name: Willy
  • Ford Model: Fiesta Titanium EcoBoost 125
  • Year: 2013
  • Location: Sussex
Contributor

Posted 23 December 2013 - 02:56 PM

Avast.

Also may be to do with an Android 4.3 update as some of my apps stopped working.

#59 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,765 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 23 December 2013 - 03:23 PM

Handy to know Willy, thanks :)



#60 mixmasterlooney

mixmasterlooney

    The Sexecutioner

  • FOC Supporters
  • 1,190 posts
  • Name: Kurt
  • Ford Model: Focus Zetec S
  • Year: 2010
  • Location: Surrey
Contributor

Posted 16 June 2014 - 10:03 PM

New update driving me mad. Constantly loading.

Can email notifications be turned off within the app?

Sent from my GT-I9300 using Ford OC mobile app

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: ford oc app, app, Tapatalk, android

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users