• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts


Pat_Myshants

Issue With Rear Running Light - 2002 Mk5 Fiesta, 1.25 Zetec

2 posts in this topic

First off - I'm a newbie here, so I'd like to say hello to everyone!

I didn't intend for my first post to be requesting help, but unfortunately I've got a problem that I'm not sure how to fix.

I have a 2002 Mk5 Fiesta 1.25 Zetec - I noticed the other day that the rear Left-Hand running light was out. Assuming the bulb was gone I went got a replacement, however, when I went to swap the bulb I noticed the old one appeared to be fine.

I replaced it anyway, but it still didn't work. Thinking I might have possibly bought a dodgy bulb, I switched it with the Right-Hand bulb which works fine - unfortunately this didn't work either.

I then checked the fuses, but all are fine. This is the only light that isn't working in the rear left cluster, the brake light/indicator etc are fine - the rear right-hand cluster are all fine too

Does anyone have any idea what the cause of the issue could be? I'd rather try to fix the problem myself if possible than take the car into a garage!

Thanks in advance for your help!

Gareth

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Did u check we're u gettin power to the light sometimes the metal comes away from plastic when u insert the bulb in the holder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now