• Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members


alanm64

Galaxy 2.8 Cel

5 posts in this topic

hi I have just bought a 2005 galaxy 2.8 on the motor way at high revs about 5500 at 110 mph the engine management light comes on when I slow down to 70 mph after a couple of seconds it go back off

I have had it on diagnostics and no codes are stored anyone any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Maybe its telling you to slow down :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe so but there's still a fault that I need to find

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Alan,

Not the greatest confession to put on the forums with lawmen around :p lol. I think we should probably leave the idea open that this is in fact a police vehicle, used for undercover purposes, and you were on your way to an emergency call ;) :p (no one will ever know!)

We really need more info, so if you can advise the car, age, model, fuel, transmission, mileage and service history, these will help us to help you. It sounds like it could be a fuel filter though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now