Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Discounted Car Insurance: Owners Club insurance could save you money on your car insurance. Get a quote

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!


Aldoo

Links

7 posts in this topic

Hi

Anyone else having problems posting links?

I cant copy the text link into a text box on the quick reply or the full reply. And when i try do it through the add link button it just freezes the page (not actual freezing, but all buttons become inactive)

I have an up to date computer and up to date versions of things (all be it internet explorer! haha)

cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Cant say I have seen the issue.

What internet browser and version of widows are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

IE10/11 has caused problems with forum posting for me.

I've switched to Firefox and everything is fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I always use firefox, which may be why I havent seen these issues...

Share this post


Link to post
Share on other sites

its windows 7 with the most recent IE (I think)

I think I'm going to go back to firefox now though - I had it on my old laptop but didn't bother putting it on this because IE seemed quite good

Thanks guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

IE 11 causes all kind of problems with the Forum.

Bin it and use Firefox or Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sounds like a plan to me :)

think ill be going for firefox, but ill see - cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now