• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


caidsdad

2.4 Tdci Transit

1 post in this topic

Hello everone

I have put new rocker arm's in, fairly easy job half of the old one's were knackered, roller's wobbling about put it back to gether and it started after a couple of turns and ran alot quieter But I should have changed the whole thing as in the alloy ladder that they all run in as I've still got the tappet clatter I was trying to get rid of, any way that's the next job to do, it started up and ran well after the surgery took it for a run thinking of got to do this again when I get the tappets, BUT this morning it started from cold a bit and I ran it for 10miles up the road dropped some stuff of and it would'nt start lett it and me cool down and away it went got home and the same thing? let it cool down and it started so I got out the spanners and cracked the injector feed pipe it stopped and now turns over but won't firer up , befor I pull the rest of my hair out any one been through this, can take it to the local Ford garage I,m in sunny Bulgaria for the winter, I've no problem's with the spanner part of the job but the electrikory is new to me

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now