Jump to content


Show
Photo

Intro

brakes stop lamp fault

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Knightz-9

Knightz-9

    Newbie

  • Members via FB
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Barry
  • Ford Model: S -Max
  • Year: 2010
  • Location: London

Posted 04 February 2014 - 07:11 PM

Hi All

 

I'm Barry From South East London,

 

I drive an S-Max 2.0 TDCi Titainium Auto, Lovely car but  it's had a few nose bleeds lately. 

 

Needing a little help and hope to do the same for others.

 

looking forward to the 'Community'.

 

I have a stop lamp bulb fault warning on my cluster.

I replaced all the brake light bulbs and all seem to be okay but when i press the brake pedal only the High Brake light illuminates.

 

Please Help

 

Cheers  :)

 

 



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 dezwez

dezwez

    Dezwez

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 4,465 posts
  • Name: Derek
  • Ford Model: ford focus 1.8 zetec mk 2.5
  • Year: 2008
  • Location: Cambridgeshire

Posted 04 February 2014 - 07:14 PM

Hi welcome :)



#3 btmaldon

btmaldon

    Ford Enthusiast

  • FOC Supporters
  • 2,543 posts
  • Name: Bruce
  • Ford Model: BMW 320i Coupe M Sport
  • Year: 2008
  • Location: Essex

Posted 04 February 2014 - 07:20 PM

Welcome to the club Barry.

 

If you put the problem up here: http://www.fordowner...ord-s-max-club/

you may get a better response. Good luck.



#4 Knightz-9

Knightz-9

    Newbie

  • Members via FB
  • Pip
  • 4 posts
  • Name: Barry
  • Ford Model: S -Max
  • Year: 2010
  • Location: London

Posted 04 February 2014 - 07:30 PM

Thanks Bruce! :)



#5 jamesm182

jamesm182

    Management

  • Admin
  • 1,386 posts
  • Name: James
  • Year: 2008
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 05 February 2014 - 09:33 AM

HI Barry welcome to the club!  :)



#6 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,454 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 05 February 2014 - 04:01 PM

Welcome to the family Barry!



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: brakes, stop lamp fault

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users