Jump to content


Photo

Escort van hazard lights


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mhc

mhc

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 9 posts
  • Ford Model: ST200 and Escort van

Posted 30 April 2009 - 08:16 PM

I have just got a 1995(M) escort 55 van and the hazard lights do not work although the indicators do. When I press the switch nothing at all happens. Does any one know if there is a second flasher relay for the hazards? I need to check the fuse but the cover from the fuse box is missing so I dont know which fuse does what and there are some gaps where fuses are missing!

Some one told me it was most likely to be the switch its self. Can get one from ebay for 10 but dont want to buy it if it is not the problem.

Any ideas anyone? :(

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 dezwez

dezwez

    Dezwez

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 5,219 posts
  • Name: Derek
  • Ford Model: ford focus 1.8 zetec mk 2.5
  • Year: 2008
  • Location: Cambridgeshire

Posted 01 May 2009 - 07:55 AM

think its same fuse for both
so sound like the swich they are know to fail on high mileage cars had two go on me in the past :(

#3 mhc

mhc

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 9 posts
  • Ford Model: ST200 and Escort van

Posted 01 May 2009 - 08:41 AM

think its same fuse for both
so sound like the swich they are know to fail on high mileage cars had two go on me in the past :(


Thanks for your help. Think I will buy the switch off of ebay and see how I get on!


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users