Jump to content


Photo

Posting Pics...


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 The Bear

The Bear

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 107 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2006 Ford Fusion 1.6 '+'
  • Year: 2006
  • Location: Northamptonshire

Posted 10 February 2014 - 08:20 PM

Hi guys, was just putting together a couple of ''how to'' guides (if anyone was interested) and got halfway through and went to add a picture using the image button... I pasted in my photobucket url link and it just froze. Any idea how I can get images on the topics?



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 16,514 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 11 February 2014 - 03:54 PM

you can either use the link to get photobucket pictures, or you can paste them as attachments :)



#3 The Bear

The Bear

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 107 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2006 Ford Fusion 1.6 '+'
  • Year: 2006
  • Location: Northamptonshire

Posted 11 February 2014 - 05:55 PM

Thanks Jeebo. I've tried to cut and paste the photobucket link but it wont let me paste :(



#4 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 16,514 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 14 February 2014 - 09:03 AM

Hi Steve,

 

Are you using the little square icon underneath the orange A and the smiley face just above the box you type your reply in?



#5 The Bear

The Bear

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 107 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2006 Ford Fusion 1.6 '+'
  • Year: 2006
  • Location: Northamptonshire

Posted 14 February 2014 - 04:49 PM

I am mate, yes.... it comes up with a box saying URL..... but it wont let me paste and then the page just freezes :(



#6 Vladan

Vladan

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 18 posts
  • Name: Vladan
  • Ford Model: Fusion
  • Year: 2006
  • Location: Other / Non-UK
Contributor

Posted 27 February 2014 - 06:03 PM

I experienced that problem the other day when I tried to post Idiot's guide for Air filter replacement. 

I found it was not possible to do link paste when I copied link in Chrome, while trying to paste in IE.

Obviously, I was logged to forum from IE

Logging to a forum while in chrome fixed the issue. 

I did not try to both copy and paste in IE. 



#7 The Bear

The Bear

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 107 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2006 Ford Fusion 1.6 '+'
  • Year: 2006
  • Location: Northamptonshire

Posted 27 February 2014 - 07:56 PM

Nice one mate. I eventually solved my problem by adding photos as attachments. :)



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users